Logotyp

Efter 15 år med Creative Image Group som konsult inom webbutveckling  i Sverige och internationellt, är det nu dags för nästa steg! Jag har bestämt mig för att smalna av och ägna mig helt åt det jag tycker är roligast; strategi!

Därför har jag vidareutvecklat mina kunskaper inom bl.a. varumärkesstrategi och affärsstrategi, men även inom marknads-PR och hållbarhet.

Utvecklingen i mitt hemområde webb och digitala medier går som vanligt i en rasande fart, och det är precis där jag trivs.

 

 

 

 

OM MIG 

Som erfaren konsult inom digital kommunikation och traditionell marknadsföring har jag vanan inne att arbeta med olika branscher och olika typer av organisationer inom både B2B och B2C. Jag tycker om att ingå i olika teamkonstellationer och att samarbeta över gränser. Min roll genom åren har både varit strateg, projektledare, art director, informationsarkitekt och marknadsförare. Nu är det dags att fokusera på strategin!

 

Kunder genom åren
MKB fastighets AB, KRISS, Cint, Travelstart, Tiss AG (Flights.com), Academic Search, AeroTech, FalconAir, LogX, Danator, Stako, Svenska Bowlingförbundet, Svenskt Kassaregister, Lantbrukets Affärer, TravelMaster, Realtime Embebedded m.fl.

Genom samarbetspartners:
Svedab, Trolleholms Gods – Thorsson Kommunikation
Känsla of Sweden – Magnuson Media
Mobilia, Lundsbrunn – Community mma
NiQuitin, Roche – Heart sthlm communication

Utbildning
Marknads-PR – Berghs School of Communication
Varumärkesstrategi & affärsstrategi – Berghs School of Communication
Affärs och marknadsjuridik – Malmö högskola
Industriell Marknadsföring – Malmö högskola
Projektledning inom Media och Informationsteknologi – Masters of Media