Logotyp

Efter 15 år med Creative Image Group som konsult inom webbutveckling  i Sverige och internationellt, är det nu dags för nästa steg! Jag har bestämt mig för att smalna av och ägna mig helt åt det jag tycker är roligast; strategi!

Därför har jag vidareutvecklat mina kunskaper inom bl.a. varumärkesstrategi och affärsstrategi, men även inom marknads-PR och hållbarhet.

Utvecklingen i mitt hemområde webb och digitala medier går som vanligt i en rasande fart, och det är precis där jag trivs.

 

 

 

 


VARUMÄRKESSTRATEGI
Vad är det för mekanismer som får oss att välja ett varumärke framför ett annat? Vissa skulle hävda priset, andra kvalitet, status eller design. Vad som styr oss är mer komplext än så. Inom varumärkesstrategi går vi till djupet med vad som får vissa varumärken att lyckas bättre än andra.

KOMMUNIKATIONSSTRATEGI
Nya kommunikationskanaler växer fram i en rasande fart, det förtätar mediebruset men det ger oss samtidigt mängder av fler möjligheter att komma närmre, att lyssna och nå ut till vår målgrupp, att finna nya insikter och att skapa relation till människor.